Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

3ήμερο 14-15-16/3 στην Αγορά Κυψέλης

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Δικτυακός τόπος: http://www.intifada.gr

e-mail: victory@intifada.gr

14-15-16 Μαρτίου 2008

3ήμερο εκδηλώσεων

στην Αγορά της Κυψέλης

για τον Τερματισμό της Πολιορκίας της Γάζας

Στο πλαίσιο της έκκλησης της Λαϊκής Επιτροπής για τον Τερματισμό της Πολιορκίας της Γάζας (PCAS) για ένα διεθνές 3ήμερο δράσης ενάντια στον αποκλεισμό, ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στην Αγορά της Κυψέλης στις 14, 15 και 16 Μαρτίου 2008. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν: προβολή ντοκιμαντέρ και ανοικτή συζήτηση, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί όλο το 3ήμερο έκθεση φωτογραφίας και βιβλίων για την Παλαιστίνη.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 14/3,

8 μ.μ. Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας: «Σκηνές πολέμου και αλληλεγγύης»

Μεταξύ άλλων θα εκτεθούν φωτογραφίες του παλαιστίνιου φωτορεπόρτερ Mohammed Omer από τις πρόσφατες ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας συνοδευόμενες από κείμενά του για την Επιχείρηση «Θερμός Χειμώνας» και του Σπύρου Τσακίρη που καταγράφει την αλληλεγγύη των Ελλήνων προς τον Παλαιστινιακό Λαό.

8.30 μ.μ. Προβολή πρόσφατων και παλαιότερων ντοκιμαντέρ για την Παλαιστίνη υποτιτλισμένων στα ελληνικά.

Σάββατο 15/3

7:30 μ.μ. Αφήγηση παραμυθιών για την Παλαιστίνη με την Μαρία Σόφτσι

8:30 μ.μ. Συζήτηση με τον ακαδημαϊκό και μέλος του Συλλόγου «Ιντιφάντα» Τάκη Πολίτη -που επέστρεψε τη Δευτέρα από τα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη- και τον Παλαιστίνιο δημοσιογράφο Νασίμ Αλατρας.

Κυριακή 16/3

8 μ.μ. Μουσικοχορευτική παράσταση του συγκροτήματος παραδοσιακών παλαιστινιακών χορών "Dabka" των φοιτητών της Παλαιστινιακής Παροικίας Αθηνών.

9 μ.μ. Τιμώντας την επέτειο των 5 χρόνων από τη δολοφονία της 23χρονης αμερικανίδας ακτιβίστριας του ISM, Ρέιτσελ Κόρι από τις Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Rachel: an american conscience" του Yahya Barakat με αγγλικούς υπότιτλους. Την προβολή θα προλογίσουν μέλη του ISM.

Δεν υπάρχουν σχόλια: